fotbolls match



hejhej b-läsare.

idag har jag haft värsta chill dagen asså. man började kl.11:00 och slutade vid 2-3 tiden ungifär. ah så jag och amanda drog hem till danni och åt pannkakor och den åkte vi till hennes fotbolls match och tittade på. det var roligt! haha jag och amanda pratade med nån simon. haha han blev typ fett sur på mig för jag ägde han och så as sköna komentarer till han! så ah den tog jag lite kort på mig amanda och på danni när hon spelade! jag såg ellen också. dom går ju i samma fotbolls lag. :) så det var roligt att få träffa henne. ah det blev 2-2. dom var as bra! (tycker jag) men här kommer nåra bilder på mig och amanda och på matchen. 

jag och amanda
      

     


lite bilder på danni och på matchen

     

pusspuss på er!<3

Jag älskar dej


älskar dej bästavän. det vet du.
från din Hanne Fettball Maria Naomi Hammarkvist

idag och igår

hejsan.
igår- så var jag i skolan. sen var jag hos min morfar. där var ju hella släckten. min bv kusin Mathilda (ffinest@pea). ah det var ju roligt.kommer litte bilder som vi tog igår.
           
min outfit igår                                          jag och min sötnos Amanda                     coola jag ;)

idag-  var jag i skolan. det var ju bra. men sen var jag med min bv hanne! va hade as roligt. skulle till henne ikväll men hinner inte just nu. här kommer litte bilder.
        
jag idag.

big love beatrice!


I love clothes


hejhej.
nu sitter jag här och tråkar. man jag har shoppat idag.
Ett par skor  från skopunten och 2 tröjort från Gina Tricot. Ass fina om jag får säga det själv. :)
jag kan tyvär inte ladda in bilder från när jag red för min data och min kamera vill typ inte sammarbeta.. men men dom kommer jag låvar. man nu ska jag vissa kläderna och skon som lilla jag köppte.



      
här är tröjorna. kostade 150 st.

   
mina skor. kostade 250.

vad tycker ni?   pusspuss


skolan

hejhej alla bloggläsare.
nu är jag i skolan och har rast. jag sitter här med Pella och tittar på Hip hip hora. haha ass roligt. nu kommer Amanda och ska titta litte. ;)  man jag bloggar litte ikv'll och lägger utt blider på mig och Felicia när vi red i veckan. nu ska jag titta på filmen. pusshej på er alla!


kim väntar

hejhej sötnosar!
nu är jag hemma hos felle. och hon kliper gräset just nu. så jag övertalade Kim att flytta på sig så jag kunde blogga :$haha.
idag så ska jag och felle rida. jag ska rida på ideal. värdes sötaste häst!! vi får se om vi tar litte kort. så kan jag lägga ut dom på bloggen och pea. man nu ska jag gå och hjälpa felle med gräset. haha jag ska sköra :D (det är inte en vanlig. man kan sitta på den och sköra.)
man nu roppar felle ska gå nu pusspuss


åker imorgon

tjotja.
haha sjöng för issa idag :D hon blev fett glad! haha.. det vara roligt att träffa henne och hanne och erika.

men imorgon så åker jag till min bvän Felicia. det kommer ju att bli ass roligt hos henne. det är ju det vi har, ROLIGT!
så jag åker på ons och kommer hem på sön. vi kommer att rida ( hon har 2 häster, avsi:$ ) och sola och sen ska hon ha tävling på tors så jag ska titta på. hoppas att det går bra! man jag kanske inte kan blogga så mycket man ska försöka litte. man kan inte låva nåt. ska be Felle att ta litte kort på mig när jag rider. :D haha så kan ni söta få se sen...!
man jag ska typ gå nu för jag ska kolla så jag har med mig allt och så. ska åka ganska tidigt imorgon.
obs. jag kommer att sakna Hanne och Issa mest! men om ni vill mig nåt så är det bara att mesa/ringa.

puss på er allt!

grattis issa bv




GRATTIS!
Grattis issa! hoppas att du har det bra på din dag. vi ses ikväll. så ska du få dina saker som jag har och hanne har köpt till dig och det jag har gjort! älskar dig bästavän!<3


kort inlägg

hejhej. nur sitter jag här igen.. men jag har inet så mycket att säga just nu.
man imorgon så ska jag vara hemma.sen ska jag och hanne till issa för att fira henne.

men på onsdag ska jag till min bv Felicia. ska vara där tills på söndag. det kommer att bli ass roligt! saknar henne. men jag kommer ju att sakna Hanne och Issa mest!

pusshej <3

som hemma bäst,eller?


hejhej bloggläsare.


nu är bea hemma. man mår sådär. men vi får se om jag kan gå till skolan imorgon. hoppas det. för jag vill verkligen se min sötaste 94 Pella. hon får mig alltid glad och får mig att lee och göra rätt beslut! tack för att du finns Petronella Heimer! alltid Pella <3 Bea! men jag har städat litte i mitt rum! så ni ska få före och effer bilder nu! (bilden där uppe är på mig och pella. Glömer inte den dagen.)  
 
         
FÖRE                                                 EFFTER

        
FÖRE                                                EFFTER

big love Beatrice

sjukling



hejhej alla söta!

har ni haft det bra i helgen?
min helg var ju sådär. jag är ju sjuk nu :( men den blir bättre och bättre så kanske kan gå till skolan på tis eller ons.
vi får se. 

idag var jag hemma men gick utt en timme sen kom kom Farmor och Anitta. ah sen pratade jag med Pella och Hanne i telen. man nu ska Pella ringa igen och pratar litte kanske. men ska gå nu, pusshej sötnötar (a)<3

bea i back.

tack tack tack julia! tack för den fina header du har gjort till mig! och den vita bak grund gumman.
jag sa till julia att jag låvar  att burga blogga igen. så jag ska blogga så offta jag kan nu! 

 man jag vill bara säga GRATTIS till issa i förskott. för hon fyller år på tisdag. MIN lilla fjortis. (hon fyller 14 år) :D <33 älskar dig gumman!

man ska sluta nu pusshej älskar er bloggläsare!


There u go

Sådär ja! Designen fixad till den vackraste Beatrice!
Love u gumman, u make my day!

Kisses Julia.

(En bild på Hanne, Julia (jag), Issa å Bea, love u babes)

RSS 2.0